Uppvisningsgruppens sommarturné 2021

Under sommaren 2021 besökte uppvisningsgruppen ett antal svenska städer i Mellansverige för att visa upp och spela in videor av program som de övat på under terminen. 

Resan började i Nyköping och Stendörrens naturresarvat där gruppen åt lunch och spelade in programmet "Midsommarvals" på klipporna vid havet.

Sedan bar det av mot Norrköping och uppvisning för en mini-publik på Rådhustorget. Det blev mycket uppskattat och ledde till rabatt i glasskiosken.

Efter uppvisningen blev det fotografering och senare på kvällen vankades det middag på en Italiensk restaurang. Därefter blev det övernattning på tågcentralens vandrarhem.

Nästa stopp på vägen blev den vackra Julita gård nära Katrineholm. I den grönskande parken spelades 2-bolls programmet "Dance of the Reed Fluet" in. 

Resan fortsatte mot Eskilstuna där det blev uppvisning under tak i Munktellstaden. Publiken bestod av en liten tillrest publik. Stort tack till alla som kom! Sedan åts det Libanesisk middag och övernattning på trevligt hotel med god frukost. Efter frukosten besökte gruppen det fina torget Fristadstorget och fotade och filmade.

Därefter åkte gruppen till Strängnäs. Där spelades "Intåg i sommarhagen" in på ångbåtsbryggan och i en vacker gränd.

Sedan blev det uppvisning i Ugglans park för en liten skara tillrest publik, som klappade i takt! Det tackar gruppen hjärtligt för.

Därefter förtärdes det en god glass och sedan bar det av hem mot Stockholm igen efter en lyckad sommarturné! Gruppens uppträdanden blev mycket uppskattade överallt och en av kommentarerna som ledarna snappade upp från publiken var "åh va kul, vi behöver verkligen sånt här!"

placeholder