Bollgympa maj 2024.JPG

Våruppvisning 2024 + Kommande uppvisningar

Publicerad 2024-05-15

Den 11/5 gick Stockholmsflickornas våruppvisning av stapeln i Sjöstadshallen. Våra fantastiska gymnaster bjöd på en otrolig show och visade upp det de har tränat på under våren inför en engagerad publik. Stort tack till alla som kom och stöttade våra gymnaster! Och såklart – stort tack till våra gymnaster för den fina uppvisningen och en härlig vårtermin!

 

Information om höstterminen kommer att skickas ut på mail när det närmar sig.

 

Vill du se mer av Stockholmsflickorna? Då har du flera möjligheter den kommande tiden! 

 

Den 18/5 kommer uppvisningsgruppen, juniorerna och förberedande juniorerna att delta i föreställningen Show your moves tillsammans med flera andra Stockholmsföreningar. Showen äger rum i Mälaröhallen på Ekerö, och startar kl 14 (publikinsläpp kl 13:15). Inträde för publik är 50kr.

 

Den 6/6 kommer uppvisningsgruppen och förberedande juniorerna att uppträda på nationaldagsfirandet i Rålambshovsparken, på scen vid amfiteatern. Alla som vill är varmt välkomna att komma och kolla! Det kommer också att finnas möjlighet att prova på bollgympa för de som vill!

 

Den 28/6 har uppvisningsgruppen uppvisning med det program som ska visas när gruppen i sommar åker till Festival del Sole i Italien. Denna hålls i Hjorthagshallen, håll utkik efter tid på föreningens sociala medier!