WhatsApp Bild 2024-04-21 kl. 11.08.59_46e66fe6.jpg

Stockholmsflickorna firar 55 år!

Publicerad 2024-04-21

Den 1a april 1969 bildades GF Stockholmsflickorna, vilket innebär att föreningen i år fyller 55 år. 

 

Firandet inleddes med jubileumsvecka på föreningens sociala medier, med härliga tillbakablickar på de 55 åren. För att se de bilder som lades upp - gå till @stockholmsflickorna på Instagram eller Facebook (länkar finns längst ner på startsidan). 

 

Lördagen 20/4 var det dags för jubileumsfirande för föreningens gymnaster och styrelsemedlemmar. Dagen inleddes med en samträning för alla grupper. Under träningen fick gymnasterna först gå till olika stationer och testa på band, en boll, sjal, två bollar/två ärtpåsar och tre bollar/tre små sjalar. Därefter gjordes det program och lektes en massa lekar. 

 

De äldre gymnasterna gick sedan vidare till en ny lokal, där det var dags för muffinsdekorationstävling och mingel. Under tiden spelades det upp ett bildspel med både nya och gamla bilder - håll utkik efter detta på hemsidan de kommande dagarna! Firandet avslutades med ett "Vem vet mest om GFS?"-quiz och filmvisning av gamla program. 

 

För videos från träningen och bilder från muffinsdekoration, quiz och filmvisning - se föreningens sociala medier på @stockholmsflickorna

 

Nu blickar vi framåt mot våruppvisningen då även vår kära publik får möjlighet att fira föreningen och våra fantastiska gymnaster - vi ses där!